En oppdatering…

I kategori: Nyheter 2007, Uncategorized

26/10/2007

På grunn av sykdom har denne siden vært nede i en periode. Vi har mottatt en veldig flott artikkel av Bjørg Lobben Røed:

“Jeg har arbeidet med små og store barn i snart tretti år og nå synes jeg det er på tide å ta til motmæle mot dagens utvikling hva vi tilbyr våre barn.

Jeg sitter og leser et blad om barnehager, et blad hvor alt handler om barn og barnehager. Jeg leser om barnehager som tilbyr det meste, pc rom, musikkstudio med elektronisk utsyr, klatrevegger og svømmebasseng. Barna kan surfe fra den ene herligheten til den andre gjennom dagen, uken og året. Et annet sted leker de sydenferie, rasende morsomt som karnevalstema synes de voksne i barnehagen…”

– Les hele artikkelen her: Barndommens fall eller fremtid?

Vi gjengir også noen av de mange kommentarer vi har fått inn:

Denne hjemmesiden ante jeg ikke at fantes! Men så fantastisk at den gjør det! Jeg er selv hjemmeværende med en sønn på snart 2 år, og har planer om å være hjemme ett år til. Er utdannet lærer, men har nå funnet ut at å være hjemme med sønnen vår betyr mye mer for meg enn å pleie karrieren akkurat nå. Får vi flere barn, skal en av oss være hjemme de tre første årene av hans/hennes liv også.

 

Det var en veldig bra side, og jeg brenner for nøyaktig de samme tingene. Jeg vil anbefale at dere starter et nettforum, det hadde vært så bra!!

 

Tusen takk for at det finnes noen som tar dette initiativet!

 

Dette er noe “jeg har gått og ventet på” ! Kjempebra! Jeg vil gjerne være mer aktiv i dette arbeidet enn bare å skrive under her, har prøvd å ringe nr. i folderen, uten resultat. Feil nummer? Vi snakkes!

Andre nyheter