Massasje hos kristi brud

I kategori: Hans Flaatens petiter

26/09/2011

Gjennom massasje, manikyr og sjelesorg ønsker Åsa Waldau å minnes sin drepte søster Alexandra Fossmo. Et drøyt år etter tragedien i Knutby åpner Åsa Waldaus forsamling et spa-anlegg i bygda. Gjennom massasje, manikyr og sjelesorg ønsker Waldau å minnes sin drepte søster Alexandra Fossmo.

«Unn deg noe annerledes – en helg på Gränsta Spa» heter det i den påkostede brosjyren for stedet. Og prisen er det ingenting å si på: 500 kroner for en hel helg med alle måltider og behandlinger, ifølge Expressens nettutgave.
Inne på spa-avdelingen henger et bilde som har tilhørt Alexandra Fossmo, som ble drept av sin ektemann Helge Fossmo. ”For oss føles det viktig at Sannas død ikke var forgjeves. På denne måten lever hun videre her hos oss gjennom det vi gjør,” sier Åsa Waldau, som i menigheten ble omtalt som Kristi Brud. Hun fikk ideen til anlegget i fjor høst da hun traff en kvinne som hadde det vondt. Meningen er at både kropp og sjel skal få behandling på stedet, som drives av frivillige fra pinsemenigheten.

Presseomtale vil stedet trolig få i rikt monn. ”Vi har planlagt å invitere alle journalister som skrev om oss til en spa-helg, det tror jeg ville bli veldig hyggelig,” sier Kim Wincent, som er forstander i menigheten.

Jeg for min del tror jeg hadde vært litt urolig for å legge meg ned litt halvpåkledd hos Kristi Brud. Så vidt meg bekjent hadde hun et meget nært og intimt forhold til selveste konemorderen. Nei, hvis jeg har problemer med sjelen eller kroppen, tror jeg at jeg velger en norsk lege på et norsk sykehus. Etter at vi har klaget på sykehuskøer i mange årtier, er det store problemet nå at det står senger tomme. Dette er urovekkende, sier fagfolket. Dette går ikke lenger, vi tjener ikke nok penger, sier de regionale sykehusdirektørene med sine millionlønninger. Sett fra deres ståsted og deres driftsoverskudd skjæres det ut alt for få fostre. Det amputeres alt for få bein og alt for få menn skjærer over sin sædleder. Norske sykehus mangler pasienter; ventelistene er borte sto det å lese i avisen her forleden. Ullevål sykehus har for få pasienter. Det har oppstått en såkalt pasienttørke, sa overlegen på radioen. Vi opplever det som et meget stort problem, at vi har altfor få operasjoner, sa han. Vi står i fare for å legge ned avdelinger og tape store summer på at vi ikke får operert gallesteiner og sterilisert menn. Vi trenger flere operasjoner for å drive effektivt sa overlegen. Norske leger er flinke til å skjære. Ja, nå er det slik som vi vet, at nordmenn stort sett er det beste i alt. Det er så deilig å tenke på. Vi er på verdenstoppen i å skjære ut gallesteiner, fostre, eggstokker, mandler og sædledere. De norske leger kan sitt fag, og de skjærer med glede så blodet spruter. De er derimot ikke like flinke til å skrive. Jeg har vært så heldig og kommet over en del resepter som et sosialkontor hadde spart på.

* Pasienten har ikke vært gift, forlovet eller på annen måte straffet fra før.
* Pasienten hører meget dårlig. Faktum er at han ikke har noen hørsel på
venstre øyet i det hele tatt.
* Pasienten skal avholde seg fra alle former for seksuell aktivitet, til jeg kan ta meg av henne
• Pasienten var gravid i 19. måned.
• Har hodepine i hodet
• Pasienten har mandolinstor prostata
• Dette var de pasienter som ble liggende på mitt skrivebord.

Det bli kanskje hipp som happ om du avlegger norske leger eller Kristi brud et besøk. Kanskje jeg likevel skal ta turen til Knutby

PS. En nær, men perifer venn av meg ringte meg forleden og sa at jeg måtte vel skjønne at sykehus måtte drives etter økonomiske prinsipper. Jeg svarte at jeg bare da vil være litt redd for at de plutselig kunne gi meg en diagnose hvor løsningen var å fjerne milten min, gallen min eller i verste fall munnen min. Jeg stoler ikke helt på dem lenger, hvis de jo edlere organer som fjernes tjener mer penger på det. Det blir kanskje hipp som happ om du avlegger norske leger eller Kristi brud et besøk . Du er i livsfare begge steder.

Andre nyheter