Lenge leve løgnen og det frie USA

I kategori: Hans Flaatens petiter

26/09/2011

Pentagon forbereder løgnkampanjer under dekktittelen “STRATEGISK INFORMASJON”. Ikke alle har lært at sannheten er det sterkeste våpen.

Amerikanerne med Bin Bush i spissen tar ikke smålige hensyn i sin kamp for å få verdensherredømme. Vil CIA nå produsere usannheter, for deretter å publisere dem i alle vestlige medier, og kanskje også til østligere land, hvor amerikanske cowboyer ennå kanskje har noen venner.

Simon Warden heter mannen som styrer det lille kontoret i Pentagon, ”Kontor for strategisk innflytelse”, som nå skal produsere og spre så mye usannheter som mulig rundt omkring i verden. Dette er desinformasjon og propaganda av klassisk merke. Psykologiske operasjoner kalles det i disse tjenesters sjargong. Warden er tidligere flyver, men alt tyder på at både han og Pentagon nå har mistet all bakkekontakt. Jeg vil si som min 4-årige sønn stadig sier til meg. “Der har vi et lite problem pappa”.

Jeg tror Amerika har et aldri så lite problem nå, når de åpenlyst går ut og skryter at de vil produsere reinspikka løgn, og deretter øse den ut til en hel verden. Jeg vil anta at de får et lite troverdighetsproblem. Det skulle man jo tro at de “kloke hjernene” hadde tenkt på, og det er vel det som er det farligste med at de nå har gått ut og åpenlyst sagt at de skal produsere disse usannhetene. Jeg lurer på hva de skal produsere. Kanskje de vil skrive foreksempel at Amerika er veldig glad i muslimer og at de også har stor sans for buddhister. Kanskje de vil skrive at nyere forskning viser at europeere er mer naive enn amerikanere, og at amerikanske hjerner er større enn russiske og at det amerikanske folk er fredsbevarende i motsetning til det tibetanske og Dalai Lama.

Kanskje de for eksempel trekker tilbake hele prosjektet. Kanskje de uttaler at etter mye kritikk har vi forstått at dette er helt umoralsk og forkastelig sett ut fra de dypere etiske verdiene, som Amerika står for. Vi skrinlegger derfor det hele. Imens fortsetter de å lyve og lyve, som de alltid har gjort. Vi vet jo alle hvordan USA til enhver tid har sin propagandamaskin i høyeste beredskap.

Jeg bare håper at vi vanlige mennesker ikke lar oss lure av kynikerne i Pentagon. Skal man etterhvert stole mer på informasjon fra USA enn informasjon fra land, som USA kaller skurkestater i Ondskapens akse? Hvem som er medlem av ondskapens akse, bør man også sette et spørsmålstegn ved. Antall barn som fødes med misdannelser er fem ganger så mange i Irak etter Amerikas krigføring med utarmet uran. Det skal hvis ikke være så altfor sunt. Barnefedrene kom hjem fra fronten fulle av dette stoffet..

PS. En nær, men perifer venn av meg ringte meg og spurte meg om hvorledes jeg kan snakke så nedsettende om et land som tross alt reddet vårt kjære fedreland i annen verdenskrig. Jeg vet ikke om jeg har et kjært fedreland lenger, og det kan tenkes at min perifere venn ikke eksisterer. Kanskje jeg har lært et og annet fra “Kontor for strategisk innflytelse”. Det er i det hele tatt ikke sikkert, at det er jeg som har skrevet dette.

Andre nyheter