FRP, journalister og vi andre

I kategori: Hans Flaatens petiter

26/09/2011

Nå er vel snart lavmålet nådd. På forsiden av lørdagens VG kunne man lese om sex-anklagene i Frp. Følg saken på side 2,3,4,5,7,8,12,13,14 og 17 sto det. Jeg er møkka lei Fremskrittspartiet, personstrid, nominasjoner og ledelse. Men mest av alt er jeg lei av journalister i radio, tv og aviser for at de ikke har noe mer fornuftig å bruke tiden på. Jeg gidder ikke å se på noe. Trykksverte har blitt ødslet bort i tonnevis, og det kan vel bare kalles ressursfiendtlig. Det må da finnes andre ting å bruke sverte på. Det interesserer meg lite om en eller annen har hoppet til sengs med en 16-åring. Er det snakk om voldtekt stiller saken seg helt annerledes. Så vidt meg bekjent har alle 16-åringer i Norges rike lov til å bedrive hor med hvem de vil. At folk i tredveårene tukler med 16-åringer er jo bare tragisk, men det kan hende i de beste familier.

Jeg tror ikke det er så mange partipolitiske røster som vil kommentere denne saken, for dette er noe de kjenner så altfor godt i sine egne organisasjoner. Det drikkes og hores over en lav sko. Det vet alle som har vært på landsmøter og andre politiske tilstelninger. Det vet også alle som har vært på såkalte seminarer i jobbsammenheng. Journalister og mediefolk er vel i slike sammenhenger verre enn de verste. Nå ynder vi å lese om oss selv i avisen. Det er så deilig at det ikke står Hans Flaaten, men isteden en eller annen trollmann fra Os. Jeg håper denne ordføreren ikke blir hverken helse- eller barneminister. Ikke fordi at han klår på en 16 åring (det er mange 16-åringer som har latt seg klå på både for å få en politisk karriere, eller en rolle i en film). Vi prostituerer oss all på en eller annen måte. Nei, det virkelige alvorlige er at Søviknes har stått frem og bedyret følgende for to uker siden, når ryktemakeriet var i gang. Sitat: ”Jeg kan forsikre at skulle det være det minste fnugg av sannhet i noe som ligger i min fortid, som kunne medføre straffeforfølgelse eller sette Frps ry i skade, så hadde jeg selvfølgelig aldri stilt opp som ordførerkandidat for partiet, aldri stilt opp som nestformann og heller aldri stilt opp som stortingsrepresentant eller kandidat for Hordaland.” Sitat slutt. Dette var jo for fjorten dager siden. Det er jo litt alvorlig, synes jeg. Det er jo ikke akkurat sannheten. Uttalelsen ble vel sikkert til i samarbeid med Frps advokater.

Vi er likevel alle blitt litt glad i Bill Clinton. Jeg tror det er morsfølelsene mine han vekker. Han er så utrolig dum og naiv. Jeg husker så godt første gangen han ble konfrontert med Monika Lewinsky. Han svarte følgende: ”I have never met this Monica Lewinsky in my life”. Vi vet jo alle hvordan det gikk. Advokater og aviser var vinnerne. De tjente seg søkkrike på andres dumheter. Clinton startet bombingen av Serbia. Norge var med å bombe i stykker et helt land og drepte tusenvis av barn og gamle, og alle glemte Monica.

Benjamin Hermansen har journalistene alt glemt. Nå kan faklene fra alle fakkeltogene brukes til å tenne ild på seksuelle overgrep, ordførere og andre Frp-politikere. Om en uke eller to, er Trollmannen fra Os glemt for evig og alltid. Journalistene har mye viktigere ting å foreta seg. De må grave, grave og grave i møkk inntil noen andre til slutt kommer og graver i deres møkk. I dag hørte jeg på radioen at Trond Giske også hadde drukket med de unge på deres landsmøte. Her er det sikkert mye stoff. Nå kan journalister bruke de neste ukene til å finne skrive om fyll og hor i alle partier. Hungersnøden i Afrika er ikke verdt mye mot slikt stoff. Egentlig er Se og Hør mye redeligere enn vanlig aviser. De gir seg ikke ut for noe annet enn det de er.

Jeg sa til min kjære igår, at blir det noe mer oppstyr rundt Frp nå da flytter jeg til Møstrand. Dit kan man bare komme med båt. Hvis for eksempel noen kommer og forteller meg at Eli Hagen er en forkledd homofil mann med parykk, da bare drar jeg. Hvis dette store håret som jeg alltid har beundret bare er en parykk, et falsum, da brister de siste av mine illusjoner om Anders Langes parti, som Frp het opprinnelig. En gang i livet møtte jeg Anders Lange. Da var jeg 16 og hadde lenger hår enn de fleste. Anders Lange tok meg i håret og sa at bare terrorister og kommunister hadde slikt hår. ”Få det av ham,” skrek han til min far. Det er den slags ideologi Fremskrittspartiet er tuftet på. Enkel, og helt svart/hvitt. Faren min så grånyansene. Det var jeg glad for.

PS. En nær, men perifer venn av meg ringte og spurte meg hvorfor jeg vil bruke trykksverte på dette, når jeg er så imot alt dette snakket. Jeg svarte at jeg bare er et menneske jeg også, og jeg får igjen bekreftet at det har blitt amerikanske tilstander i Norge. For fremtiden vil alle politikers sex-liv bli gransket før hvert eneste valg. Jeg er så glad jeg ikke er en av dem.

Andre nyheter