Bin Laden, Bin Bush og Donald Bin Duck

I kategori: Hans Flaatens petiter

26/09/2011

11. september er ganske sikkert et tidsskille i vår historiske utvikling. Denne tragiske hendelsen kan, hvis man ikke besinner seg, bli en tragedie for oss alle. Det har allerede blitt en tragedie på mange måter. Det vesterlandske økonomiske system har fått seg en skikkelig knekk, mennesker blir skjelvne i buksa bare de ser et fly og det innføres lover og regler som tar fra oss frihet og begrenser vår ytringsfrihet. Det jeg synes er det aller alvorligste er de paniske handlingene, som fort oppstår i slike situasjoner. Det ryktes eksempelvis fra New York at mennesker der har mye mer sex enn før 11. september. Det kan se ut som om den jevne amerikaner ser at undergangen nærmer seg med stormskritt og må ha flest mulig orgasmer og sædtømminger før den eventuelle dommedag. Personlig tror jeg kanskje det er å forhaste seg litte grann.

Igjen går man i den samme fella som alltid når det skjer noe dramatisk. Full fart og en voldsom intensivering av noe. Forrige gang var det et rasistisk drap på Holmlia, som engasjerte voldsomt en uke eller to, nå er det kontroll av alt og alle. Jeg er glad jeg ikke bor i Amerika for tiden.

Husk nå for tiden, hvis du har tenkt deg utenlands, og har tenkt og klippe negler og eventuelt slipe litt på dem en sen aften, så putt alt i kofferten, ingenting i håndbagasjen. Alt som er spisst er et mulig terrorvåpen. Jeg skjønner jo at man må ta ting på alvor, men da må man ta ting på alvor. Og i alvorets fotspor kommer besinnelse og ro.

På Gardermoen samles det inn kilovis av små neglefiler hver eneste dag. Menneskene står der i lange køer og venter tålmodig, for vi er alle enig om at man godt kan vente noen timer istedenfor å bli kapret og aldri noensinne være i stand til å vente et eneste sekund. Vi står der tålmodig og tenker at vi gjør alt for fedrelandet og USA og Bin Bush, bare han kan ta Bin Laden. Alle i Amerika og i Norge vet at det er Bin Laden som har gjort alt dette. Det er vi helt sikre på. De har sagt det i nyhetene over 1000 ganger på 22 dager. Vi ser og hører på programmer om at mye tyder på at det drives desinformasjon i stor stil, men Bin Laden er mannen uansett, og det er sikre beviser. Det har Amerika sagt.

En sambygding av meg skrev følgende forleden. “Min 5 cm. store “3 i ett” ble konfiskert igår. Den holdt på å overleve, men da sikkerhetskontrollen så at den hadde en 3,5 cm lang utfellbar neglerenser m/fil, var det ingen bønn. Inndratt for destruering på flysikkerhetens alter. FLYSIKKERHET KAN BEVISELIG IKKE BRUKES SOM ARGUMENT, FOR TI MINUTTER ETTER AVGANG BLE JEG OG ALLE ANDRE PASSASJERERE BERIKET MED EN 20 CM LANG KNIV I RUSTFRITT STÅL OG EN LIKE STOR GAFFEL.”

For meg kan det se ut til at man fort mister hodet og begynner å praktisere litt paniske løsninger. Samtidig kan det altså se ut til at man blir litt blind. Så vidt meg bekjent er det faktisk ennå mulighet for å gå fra en slitsom kø på Gardermoen videre inn i kafeteriaen, hvor det finnes både gafler og kniver og ostehøvler.

Den aller største trusselen i hele denne jævla terroraksjonen utført av noen desperate ekstremister, er at alle som ikke støtter helhjertet opp om Amerikas linje, det være seg land eller enkeltindivider, er å betrakte som terroristenes venner. Det er da man må spørre seg om den ene fanatikeren er bedre enn den andre. Jeg kan dessverre ikke med min beste vilje slutte meg til forsvarsminister Rumsfeld, som skal starte en “uendelig” krig hvor ingen typer våpen kan utelukke, ingen nasjonale grenser er gyldige, ingen dansetrinn forbudt. Jeg beklager, så lojal er jeg ikke. Likevel må jeg faktisk få lov til å forakte den grusomme terrorhandlingen.

P.S. En nær, men perifer venn av meg ringte og sa, at jeg måtte gi min uforbeholdne støtte, selv om jeg ikke er enig i alt. Hvis de hadde sagt at den skyldige het Donald Bin Laden, skulle jeg bare akseptert det da, svarte jeg.

Andre nyheter